Termeni de Utilizare

Termeni de Utilizare (Termeni si Conditii)

 

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora.

BaxAndrei.Ro isi rezerva dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

 

 

Link-uri catre alte site-uri web.

Site-ul poate contine link-uri catre site-uri terte care nu sunt detinute sau controlate de BaxAndrei.Ro.

BaxAndrei.Ro nu are nici un control asupra, si nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continututul, politcile de confindentialitate, sau practicile site-urilor sau ale serviciilor tertilor.

Mai mult, recunoasteti si sunteti de acord ca BaxAndrei.Ro nu va fi responsabil sau raspunzator, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi cauzata de/in legatura cu folosirea sau increderea pe orice astfel de continut, bunuri sau servicii disponibile pe/prin orice altfel de site-uri web sau servicii.

Va recomandam insistent sa cititi termeni si conditiile, cat si politicile de confidentialitate ale site-urilor web sau serviciilor de la terti pe care le vizitati.

 

 

Legea care reglementeaza

Acesti Termeni si Conditii vor fi guvernate si interpretate in conformitate cu legile din Romania, fara a tine cont de conflicult de dispozitiile de drept.

Incapacitatea noastra de a pune in aplicare orice drept sau prevedere a acestor Termeni si Conditii nu va fi considerata o renuntare la aceste drepturi.

Daca orice prevedere a acestor Termeni este considerata invalida sau inaplicabila de catre o instanta, restul prevederilor acestor Termeni vor ramane in vigoare.

Acesti Termeni constituie intregul acord intre noi in ceea ce priveste serviciile nostre, si elimina sau inlocuiesc orice acorduri anterioare.

 

 

Modificari

Ne revervam dreptul, la discretia noastra, de a modifica sau inlocui acesti Termeni si Conditii in orice moment.

Daca o revizuire este semnificativa, vom incerca sa va notificam cu cel putin 15 zile inainte ca noile reglementari sa aiba efect.

Ceea ce constituie o schimbare de material, va fi determinata la discretia noastra.

Prin continuare accesari sau folosiri serviciilor oferite de noi dupa ce aceste revizuiri intra in vigoare, sunteti de acord sa respectati Termeni si Conditiile revizuite.

Daca nu sunteti de acord cu noi Termeni si Conditii, va rugam sa nu mai folositi BaxAndrei.Ro.

 

 

Incheierea sau suspendarea serviciilor

Putem sa terminam sau sa suspendam accesul la site imediat, fara notificare prealabila sau raspundere, din orice motiv, inclusiv, fara limitare, daca ati incalcat Termeni si Conditiile noastre.

 

Restrictionari

Este strict interzis ca o persoana sau organizatie sa isi insuseasca sau sa obtina anumite sume de bani de pe urma produselor sau serviciilor oferite de BaxAndrei.Ro, daca nu exista nici o permisiune scrisa pentru a face acest lucru.

 

 

Contact

Daca aveti intrebari sau nelamuriri cu privire la acesti Termeni si Conditii, va rugam sa ne contactati.

 

Ne rezervam dreptul de a face orice modificari si corectii asupra acestui document. Va rugam sa consultati aceasta pagina din cand in cand pentru a reciti aceste informatii.

BaxAndrei BaxAndrei.Ro

BaxAndrei.Ro

Tutoriale si resurse web

Scripturi PHP gratuite