Politica de Confidentialitate

Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate descrie informațiile pe care le colectăm, cum sunt acestea folosite și care sunt practicile BaxAndrei.Ro în ceea ce privește securitatea informațiilor.

Colectarea informațiilor

La vizitarea site-ului, vom colecta în mod automat adresa dv. IP, ora și data vizitei, tipul browserului folosit cât și fisierele pe care le-ati accesat pentru a vă oferi o mai buna experientă de navigare. Aceste informații sunt doar jurnalizate, nu se proceseaza și nu se trimit unor terțe persoane.

Securitatea datelor personale

BaxAndrei.Ro certifică faptul că vă respectă drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Toate datele și informațiile furnizate, atât la momentul înregistrării pe site, cât și ulterioare, sunt absolut confidențiale. Ele nu vor fi sub nici o formă trasmise terților sau folosite în alte scopuri.

Confidențialitatea se extinde și asupra fișierelor, email-urilor, bazelor de date sau a oricaror alte informații încărcate sau create pe serverele BaxAndrei.Ro.

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizatori, de a modifica conținutul site-urilor fără a avea acest drept sau de a afecta performațele serverelor va fi considerată ca o tentativă de fraudă și va pune în mișcare cercerarea penală împotriva celor responsabili.


Google Analytics

BaxAndrei.Ro folosește Google Analytics pentru analizarea traficului pentru acest site și astfel este posibil ca IP-ul dv., tipul browserului cât și ora și data de acces să fie procesate pentru obținerea de date statistice legate de traficul site-ului.

Ne rezervam dreptul de a face orice modificari si corectii asupra acestui document. Va rugam sa consultati aceasta pagina din cand in cand pentru a reciti aceste informatii.

BaxAndrei BaxAndrei.Ro

BaxAndrei.Ro

Tutoriale si resurse web

Scripturi PHP gratuite