Parteneriate

BaxAndrei.Ro are un sistem de parteneriate prin bannere si mini-bannere.

Sistemul functioneaza astfel: Persoanele interesate trebuie sa ne contacteze folosind pagina de contact sau prin mesaj pe pagina de Facebook.

Dorim seriozitate si intelegere, nu dorim sa facem parteneriate cu persoane neserioase sau care nu acorda atentie unor detalii mici, dar care conteaza.

De asemenea, prin acest sistem, toti cei care au parteneriate cu noi vor beneficia de anumite scripturi php si alte resurse web disponibile doar pentru ei. Dar, trebuie mentionat faptul ca, daca partenerul abuzeaza de aceasta functie a parteneriatului, in cel mai scurt timp este eliminat, iar parteneriatul dintre noi si el cade. Noi oferim resurse gratuite la buna noastra placere si dispozitie, totusi nu acceptam ca un partener sa ne ceara anumite resurse sau sa abuzeze de acestea.

Acceptam orice tip de site drept partener, indiferent daca are sau nu domeniu cumparat. Tot ceea ce conteaza este continutul de pe site si sa vedem ca are activitate, ca exista o dorinta, nu ca este facut sa fie facut si nici administratori acestui site nu isi dau interesul.

Adresa de la imaginea noastra mini-banner este urmatoarea:  https://www.baxandrei.ro/mb.bx, iar aceasta imagine trebuie sa fie prezenta oriunde pe site-ul partener alaturi de o legatura catre https://www.baxandrei.ro. Cei care nu respecta acest lucru sunt imediat inlaturati.

Fiecare partener al nostru are un loc special in partea dreapta a site-ului nostru, pe toate paginile la categoria „PARTENERI” sau pe pagina „PARTENERIATE (dupa caz).

Parteneri BaxAndrei.Ro

BaxAndrei BaxAndrei.Ro

BaxAndrei.Ro

Tutoriale si resurse web

Scripturi PHP gratuite